Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
76
13.11.2012, 19:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.11.2012, 09:17 uživatelem Martin. Edited 3 times in total.)
jj, anatomie.. a během debaty s Moondancerem jsme taky pár chyb ještě objevili
S OC v seriálu by byl dost velký problém.. nějaký blbec by to mohl napadnout.. ale s nějakými významnými bronies by se domluvit mohli..
EDIT: Když o tom tak přemýšlím, tak možná jistá šance by byla.. i když si myslím, že se tam tak s bídou dostanou lidi jako je Seth z EqD, jestli vůbec.. konec konců, samotní autoři si tam už své OC občas dávají.. a DVD vydává Shout Factory a ta, když vydávala Sonica DVD, tak na jeho obal použila fan artworky!
http://www.imagehosting.cz/?v=sonicsatam.jpg
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
3
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Ale nikdo si nezaslouží být v seriálu více, než já. Takže do fronty a všichni za mě
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
12
(14.11.2012, 18:33)Dumbass_CZ Napsal(a): Ale nikdo si nezaslouží být v seriálu více, než já. Takže do fronty a všichni za mě
Na to zapomeň, na tenhle nápad jsem přišla já, takže ty za mě a ostatní za Dumbasse
I just Mesu around.
Všichni jsou už mrtví, Dave!
Moje DA: MesuYoru DA
Hodnocení:
34
Tenhle nápad již je dávno, ty jsi ho jen oživila
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
12
(14.11.2012, 19:05)Dumbass_CZ Napsal(a): Tenhle nápad již je dávno, ty jsi ho jen oživila
No vidíš tak mám právo na nějakou tu výhodu
I just Mesu around.
Hodnocení:
34
Nic, výhoda se zabavuje pro výhodu Dumba Jsem sobec, já vím. Ale když už mě jeden z vás tím nazval, tak aspoň jednou si na něj můžu zahrát
Hodnocení:
12
(14.11.2012, 19:15)Dumbass_CZ Napsal(a): Nic, výhoda se zabavuje pro výhodu Dumba Jsem sobec, já vím. Ale když už mě jeden z vás tím nazval, tak aspoň jednou si na něj můžu zahrát
Na mě nekoukej já jsem tu jenom chvilku - a kdyžtak o výhodu se klidně i poperu A nebo se na to prostě a jednoduše vykašlu, protože oni na něco takového stejně nepřistoupí ( i když by to bylo dokonalé)
I just Mesu around.
Hodnocení:
3
Nikdy něříkej nikdy
Registrován od: Aug 2012
Hodnocení:
0
veľmi pekné, akurát to s tým srdcom mohlo byť kúsok napínavejšie
|