Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
48
(12.11.2012, 01:11)Xeelee Napsal(a): Nádhernej song. Tady je PMV:
Tohle video jsem sdílela na facebooku a následná reakce nebrony kamarádky:
Ona: To video, cos tam sdílela, je hloupý..
Já: Eh proč ti jako přijde hloupý?
Ona: *mlčí*
Já: No proč...? Přece to musíš nějak vysvětlit
Ona: ...no protože jsou to poníci....
Jen jsem chtěla upozornit...heh
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
3
(21.11.2012, 10:36)someone Napsal(a): Umm.. Já se tedy.. Um.. Tak přidám.. Um.. Možná.. Já ji. Um.. Já ji jaksi.. Um.. Já ji miluju.... Anu... Myslím na ni každý den.. Já vím.. Je to nenormální.. Ale.... To je.. Jedno.. Zkrátka ji miluju.. Moc... Moc, moc, moc....
Umm.. Já se tedy.. Um.. Tak přidám.. Um.. Možná.. Já ji. Um.. Já ji jaksi.. Um.. Já ji miluju.... Anu... Myslím na ni každý den.. Já vím.. Je to nenormální.. Ale.... To je.. Jedno.. Zkrátka ji miluju.. Moc... Moc, moc, moc.... Heh, snad si nemyslíš, že jsi jediný, kdo denno denně na něco myslí. Taky se mi hlavou pořád honí jedna ... nejmenovaná věc ... už pomalu přes rok, až mi občas připadá, že to někdy zachází k posedlosti. A určitě tu nejsme jen my samy dva.
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
55
(21.11.2012, 14:23)CutePenguin Napsal(a): (21.11.2012, 10:36)someone Napsal(a): Umm.. Já se tedy.. Um.. Tak přidám.. Um.. Možná.. Já ji. Um.. Já ji jaksi.. Um.. Já ji miluju.... Anu... Myslím na ni každý den.. Já vím.. Je to nenormální.. Ale.... To je.. Jedno.. Zkrátka ji miluju.. Moc... Moc, moc, moc....
Umm.. Já se tedy.. Um.. Tak přidám.. Um.. Možná.. Já ji. Um.. Já ji jaksi.. Um.. Já ji miluju.... Anu... Myslím na ni každý den.. Já vím.. Je to nenormální.. Ale.... To je.. Jedno.. Zkrátka ji miluju.. Moc... Moc, moc, moc.... Heh, snad si nemyslíš, že jsi jediný, kdo denno denně na něco myslí. Taky se mi hlavou pořád honí jedna ... nejmenovaná věc ... už pomalu přes rok, až mi občas připadá, že to někdy zachází k posedlosti. A určitě tu nejsme jen my samy dva. ano.. to není láska, ale posedlost. Já jsem jí posedlý... Jsem jak debil.... Ale. mám ji na ploše, pám ji polepený noťas, mám triko, plyšáka (díky bohu za tetičku z ruska. Ani nevím jak to sehnala ale je to super plyšáček.. alespoň se mám ke komu přivinout...), a spoustu kravinek.. s ní... um... kdyby jste přišli do mého pokoje... dalo by se říct : Fluttershy, Fluttershy everywhere.
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Hodnocení:
48
(21.11.2012, 15:49)someone Napsal(a): ano.. to není láska, ale posedlost. Já jsem jí posedlý... Jsem jak debil.... Ale. mám ji na ploše, pám ji polepený noťas, mám triko, plyšáka (díky bohu za tetičku z ruska. Ani nevím jak to sehnala ale je to super plyšáček.. alespoň se mám ke komu přivinout...), a spoustu kravinek.. s ní... um... kdyby jste přišli do mého pokoje... dalo by se říct : Fluttershy, Fluttershy everywhere.
Ale je to roztomilé
Hodnocení:
55
Fluttershy.. is now... My only reason to live...
Hodnocení:
82
(21.11.2012, 07:22)Aidrien Assagir Napsal(a): Fluttershy je lepší než Rainbow Dash. YAY Rainbow je na mě trochu moc... šílená?
Šílená? Určitě ne. Spíš egoistická a emocionálně nevyzrálá. Hlavně nemám rád ty co neumí prohrávat a radši podváděj.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
17
(21.11.2012, 20:22)someone Napsal(a): Fluttershy.. is now... My only reason to live...
Taky žiješ jen pro "vymyšlenou postavu" ?
Já vždycky když se chci zabít, tak si vzpomenu, řeknu si něco jako "hmmm" a jsem nucena přežívat dál
Hodnocení:
55
(22.11.2012, 16:51)Tobiena Napsal(a): (21.11.2012, 20:22)someone Napsal(a): Fluttershy.. is now... My only reason to live...
Taky žiješ jen pro "vymyšlenou postavu" ?
Já vždycky když se chci zabít, tak si vzpomenu, řeknu si něco jako "hmmm" a jsem nucena přežívat dál
ano, žiji jen pro ni. žiji.. A doufám.. že snad jednou...
Hodnocení:
82
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
18
29.11.2012, 17:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.11.2012, 17:36 uživatelem Eryane. Edited 1 time in total.)
Jak jsem našel pod Fluttershy's Lament na YB - Fluttershy is best tree. A plně s tím souhlasím. Fluttershy je taková..so cute
A jinak..neboj someone už jsem přemýšlel o holografické projekci fluttershy nebo vytvoření brány do Alternativní reality Asi začnu hologramem.
Just a random pony with muffins!
|