Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
1
byl to spíš jen "kamarádský žert" ona odmítá všechno co má něco společnýho s PC nebo TV, nikdo neví jak tráví svůj čas, s nikým se nebaví, vždycky když nemusí tak nikam nepřijde (nebo si napíše omluvenku, předevčírem mě nechala samotného 8 hodin chlácholit rodiče s dětma na dni otevřených dveří) a ode mě už 4 roky opisuje úkoly, seminárky, laborky a vše možný, krom toho o jejích dovednostech v angličtině silně pochybuji, proto český dabing
brony by se z ní nikdy nestal a na hatera má taky hodně daleko, dával jsem jí už i těžší výzvy
Odpočívám, čas se vleče,
leč až se znovu chopím meče.
Pár duší sťatých pošlu jemu,
smích znovu zazní sluchu mému!
Children of the Night
Hodnocení:
1
mě titulky nikdy moc nesedly, je to pak jako číst barevnou knihu, nestihneš sledovat obraz
Odpočívám, čas se vleče,
Children of the Night
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
Stihnu. Takže to bereš stylem podle sebe soudím tebe a všem chceš cpát ten otřesnej dabing?
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Hodnocení:
1
cz dabing až tak otřesný není... já jsem viděl celou 1. serii v cz a neřekl bych že to je taková tragédie, samozřejmě že žádná interpretace není lepší než originál, ale trochu to s tou kritikou cz verze přeháníš
btw, jestli dokážeš přečíst 2 řádky titulků během 2 vteřin a nepřijdeš o žádnou scénu a nebo vnímat obraz a titulky současně, tak máš vskutku chvályhodné schopnosti
Odpočívám, čas se vleče,
Children of the Night