Registrován od: Nov 2012
Klidně by mi nevadilo to udělat jako v avatarovi...Přenést svou mysl do těla poníka, které by bylo vytvořeno přesně pro mě
Žil bych někde, kde jsem chtěl žít dobrovolně
Ale co my víme, teba jsme si naše místo narození taky vybrali sami...ani o tom nevíme, protože to bylo před naším narozením. Ale v příštím žívotě budu poník, to je jasně věc
Hodnocení:
18
Sám, jako jediný člověk, mít někde chaloupku stranou, ale ne příliš daleko od ponyville. Potom ano.
Televize - naaah, Internet - na pováženou, Ostatní lidi - klidně. Ale nevím jak bych překousl vegetariánskou stravu.
Yeah, I stumble in here from time to time.
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
1
je jedna možnost jak se dostat do Equestrie aniž bysme ji jakkoli zničili, poškodili, zohavili atd. (Kdo viděl Total Recall ví o čem mluvím), za pár let bude existovat technologie která funguje podobně jako drogy a nový svět nám vytvoří přímo v naší hlavě
vše bude dokonalé a přesně tak jak chceme
nakonec všechno skončí stejně jako v Matrixu
Odpočívám, čas se vleče,
leč až se znovu chopím meče.
Pár duší sťatých pošlu jemu,
smích znovu zazní sluchu mému!
Children of the Night
Hodnocení:
10
já bych tam kliďánko žil
Eternal Gore Protection Alliance. I'm on it
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
1
Fluttershy chytala ryby
nemyslím, že by s masožravci měli velký problém
Odpočívám, čas se vleče,
leč až se znovu chopím meče.
Pár duší sťatých pošlu jemu,
smích znovu zazní sluchu mému!
Children of the Night
Chtěl bych žít v Equestrii? Já nevím...když jsem odpovídal, jestli bych chtěl žít v Cloudsdale, Canterlot, nebo Ponyville, nedošlo mi, že jsou v Equestrii...musím se zamyslet, neb toto na celou situaci vrhá zcela jiný stín.
Ok, takže jo, chtěl bych tam žít. Lepší otázky ale jsou: Budu mít někdy možnost se tam dostat? A budu hoden toho se tam dostat? A budou mě mít rádi tam?
Registrován od: Jan 2013
Zit v Equestrii..?..Ano, ale jenom kvuli Dashie...