12.12.2012, 01:48
NEJ Je jim ukázat a říct co máš na tom rád a je
a pokud je to i tak nechytne... Tak už se o ně nezajímat
Ale možná si jim tak dal myšlenku a kouknou na to
ale předem varovat přez CZ dabingem ^^"""
![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Jak rozšířit mlp?
|
12.12.2012, 01:48
NEJ Je jim ukázat a říct co máš na tom rád a je
![]() ![]() ![]()
12.12.2012, 02:52
Já si hned pod pojmem "jak rozšířit mlp" představil, jak všechny poníky krmím a oni pak přiberou a jsou všichni širší
![]() You hurt me now, but I won't cry I am Octavia Ditch me now, but it's you who'll have lost it all Lost now and bleeding love Rain it pours, but I won’t let it bring me down I’m playing now, won’t wait on love
12.12.2012, 14:57
Nám se povedlo s mými brony spolužáky bronyfikovat spolužačku a ve dvou jsme vyvolali už nějaký zájem. Jestli to takhle půjde dál, tak se naše třicetičlenná třída bude skládat jen z broníků.
![]()
12.12.2012, 15:27
Tak to by jsme měli moc coool třídu ![]()
12.12.2012, 22:03
To já mám velkou smůlu. U mě ve třídě se mùže člověk jen zmínit o čemkoli co souvisí z poníkama a hned je pro třídu gay a dalši poobné věci. A já jako obvykle mám smůlu a nědo musí uvidět jak jsem na mobilu na bronies... Takže v poslední době zažívám jen peklo v podobě napadání jak slovního tak fyzického. Člověk se to snaží ignorovat, ale z mojí povahou to moc nedokážu... No to máte jedno jen jsem to chtěl někam napsat. Ale jsem rád že jsem aspoň našel turbovikinga jako dalšího bronyho v takové malé městě
![]()
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
— Celestia
12.12.2012, 22:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.12.2012, 22:08 uživatelem Grovajl. Edited 2 times in total.)
(12.12.2012, 22:03)TemplarBrony Napsal(a): Takže v poslední době zažívám jen peklo v podobě napadání jak slovního tak fyzického. Člověk se to snaží ignorovat, ale z mojí povahou to moc nedokážu... Zmlátil bych je za tebe, že by se nemohli týden hýbat, kdybych mohl >.> Takhle někoho trápit bez důvodu. Pokud se jim MLP nelíbí, tak co jim po tom je? ![]() Takhle trápí lidi po celém světě, lidi, které mám rád... nepochopím myšlení těch hulvátů ![]() You hurt me now, but I won't cry I am Octavia Ditch me now, but it's you who'll have lost it all Lost now and bleeding love Rain it pours, but I won’t let it bring me down I’m playing now, won’t wait on love
12.12.2012, 22:11
To netřeba
![]()
— Celestia
12.12.2012, 22:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.12.2012, 22:16 uživatelem Grovajl. Edited 1 time in total.)
(12.12.2012, 22:11)TemplarBrony Napsal(a): To netřeba Tady na bronies znám pár dalších lidí, které mlátí kvůli MLP, na FB pak další, které mlátí kvůli furry, anime nebo pokémoním zájmům a nebo i bez důvodu jen proto, že jsou třeba tlustí nebo tak něco. Kdyby to šlo, tak bych je bránil, ale bohužel můžu vše řešit jen po internetu ![]() Ohledně toho jak rozšířit MLP, hrajte online hry a mluvte s tamníma lidma, třeba se na to dají se správnou argumentací či návnadou ![]() You hurt me now, but I won't cry I am Octavia Ditch me now, but it's you who'll have lost it all Lost now and bleeding love Rain it pours, but I won’t let it bring me down I’m playing now, won’t wait on love
13.12.2012, 06:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.12.2012, 06:51 uživatelem Antarius. Edited 1 time in total.)
Jít na to zlehýnka
![]() ![]() Já si myslím, že je do toho nutit nebudem, prostě, když nechtějí, nejsou ochotní se podívat, přicházejí o skvělou podívanou a spoustu skvělých lidí, kteří tu na těchto stránkách jsou ![]() ![]() ![]()
13.12.2012, 14:39
Děkuju za zmínění
![]()
— Celestia |
|