16.12.2012, 11:28
Včera jsem byla...to bylo tak..awwww
![Flutterryay Flutterryay](https://bronies.cz/images/smilies/yay.png)
trilogie Hobit
|
16.12.2012, 12:55
Vite jaky je to pocit, kdyz omylem prijdete pozde do kina o 4 minuty, a oni uz vas nechteji pustit? Nepreji vam to
![]() Odesláno z mého DumbPhone Wildfire S IV. s DumbDroidem 9.3.7 Kysela Okurka pomocí Tapatalk 2 Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
16.12.2012, 14:20
Hobbit dopadl dle mých očekávání, ty byly že to bude úžasně parádní
![]() ![]()
Vorsicht! Grenate!
16.12.2012, 17:45
tady je pěkná recenze: http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/...#hodnoceni
ve které se píše o srovnávání s LOTRem atd..
Sub specie aeternitatis
Veritas et scientia Live long and prosper Sekční moderátor
17.12.2012, 09:33
Tákže, jelikož jsem knihu nečetl, musím se zeptat nějakého "Tolkien nerda"
![]() Shody jmen poníků s poníkama ze starších generací MLP (vzpomínám si na Minty), narážka na "little one pony" pro Bilba a Radagast léčící ježka alias "kopie" scény Fluttershy a Filomena je čistě náhodná (tj. bylo to tak i v knize)? ![]()
17.12.2012, 11:13
byl jsem na něm v sobotu před karaoke, a jediný co mě na tom filmu štve je to že musím čekat rok na další díl.
btw proč já si nikdy nikde těch referncí nevšimnu, zvlášt když si o nich potom přečtu a říkám si jak jsem je mohl přehlídnout jinak hobita jsem čelt jenom jednou, ale jsem si celkem jistej, že radegast se v tý knížce nevyskytoval, maximálně nějaký malý náznak
17.12.2012, 16:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.12.2012, 16:06 uživatelem tom8811. Edited 1 time in total.)
V knize je jen tato zmínka
Citace:"Já jsem čaroděj", pokračoval Gandalf. "Jestli jste o mně ještě neslyšel, já zato slyšel o vás, a vy jste možná slyšel o mém dobrém bratranci Radagastovi, který žije blízko jižního konce Temného hvozdu?""takže to o tom Radagastovi je ve filmu dané z doplňků a tím si nejsem jistý jak je to tam psané ![]() U těch jmen nevím, nesledoval jsem starší generace, takže to je taky možné ![]() jinak:
Sub specie aeternitatis
Veritas et scientia Live long and prosper Sekční moderátor
17.12.2012, 16:41
Tak to je drsné
![]() Ono už jenom jak tam běhal po tom lese a povídal si s ptáčkama, hnedka ze srandy padlo "Hele Fluttershy ![]() ![]() ![]() Jestli jeho úlohu ve filmu rozvinuli schválně kvůli této referenci na MLP tak je to just mega awesome ![]() (Navíc ta scéna byla pro celkový příběh naprosto nedůležitá, což tomu jenom nahrává ![]()
17.12.2012, 17:11
Ve chvili, kdy Killi zahlasil: "chybi nam 2 ponici" jsem si jen rekl: a zacina novq epizoda mlp unexpected journey
|
|