Celestie je velmi hodná princezna, nepochybě moudrá, a velmi silná. Dokázala Equestrii dostat už z tolika průserů, de facto ze všech (někdy jí pomohl Luna), jen, když se opakují, dělají to za ni tyhle klisničky
Ale Luna...je mladší, takže možná není tolik silná jako Celestie (i když nebude asi mladší o staletí, takže ten rozdíl několika let asi bude irelevantní, když jsou na světě obě už tisíce let...), nemohla tisíc let studovat ani rozvíjet svou osobnost, a byla ovládnutá zlou bytostí bez těla...ale je to prostě Luna. Nevím, něco mě k ní přitahuje, mám ji rád, protože mám strašně rád noc (procházka městem se psem ve 2 ráno je něco nádherného
) a přímo miluju, když si večer sednu, skoro potmě, s knihou a čtu, kdy jediné světlo je lampička, abych neoslep, a pustím si nějakou krásnou, tichou, klidnou hudbu...ideálně klavírní skladbu, nebo Madonnu (na večer Nightwish skutečně nedoporučuji, je to jako Red Bull
)
Mým názorem je, že jedna bez druhé by se neobešly, ale kdybych si musel vybrat, tak, velice nerad, odpusť mi Celi, dám přednost Luně...