Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
12
A4 klidně... tužku nebo pastelky?
A s A3 chápu... jen to prostě dá celkem práci, i když to mohu snížit na 200... tedy spíše podle obtížnosti
"What's the price of the human soul?" - sir Zeliek, Inner Demons
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Chtěl bych nejdříve jenom tužkou skic abych věděl, jak by vypadal a dal si to v hlavě dohromady, jestli by stálo za to ti zaplatit barevnej ....
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
12
ok, tak pak pošli nějaký návrh nebo něco čeho se budu moct chytnout... uvedu své číslo na icq v profilu pro lepší domluvu i ostatním
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
To ještě někdo používá ICQ ? xD
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
0
Taky používám Qip (ruský klon icq), necítím potřebu registrovat se na nějaké facebugy, twittery a kůkly +
13. inkarnace Doktora - nyní s černým kabátem. Kabáty jsou cool.
Hodnocení:
12
Mě je jedno, že odpadla éra icq, vlastně o tom ani nevím. Já trochu kašlu na dav...
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
0
(22.03.2012, 21:19)DaveL Napsal(a): (22.03.2012, 19:17)Ssyx Napsal(a): Taky používám Qip (ruský klon icq), necítím potřebu registrovat se na nějaké facebugy, twittery a kůkly +
nevim, bavil se tu někdo o nich?
Ani nevím, já myslel, že jsou to módní nástupci
. Ale dost už OT.
13. inkarnace Doktora - nyní s černým kabátem. Kabáty jsou cool.