Po tomhle dílu jsem zmatený, jak včela ve Svobodném lese.
Hned na úvod nechci tvrdit, že to byl špatný díl. To ne. Ale pár věcí mi k tomu prostě nesedla.
Spike, který je dobrým pomocníkem č.1 u Twilight a má na starosti skoro ty samé věci, si u AJ s tím neumí poradit a zničí všechno na co sáhne?. To mi k němu opravdu nesedělo.
Cítil jsem se trochu divně, když Mane6 začala hrát pro Spikea to divadýlko, které se pak sice přerušilo ve skutečnost, ale Timberwolf, který se rozloží jak replikátor z SGA na atomy a zároveň se složí jak Optimus Prime z Transformers, který pak dostane šutříčkem do krku a on se tím zničí ( David proti Goliášovi? ), mi přišlo opravdu moc slaboučké.
Nicméně tam bylo i pár povedených věcí.
AJ střílející šutry svýma mocnýma zadníma nohama, byla velmi dobrá ( alespoň budou mít tvůrci další matroš na výrobu PMV s palnými zbraněmi
).
Spike, který si rozmyslel AJ podat ruku, ale udělal to po poníkovsku ( bronies ). Zavřel pěst a dal Brohoof.
A Rarity!. Myslím si, že přemoci samu sebe, aby do své tlamičky vložila tak nechutnou věc, co byla na tom talíři, bylo pro ni tím nejodvážnějím počinem v životě.