05.01.2013, 18:16
Luna s kapucí? 20% cooler ^3^
Luna Club
|
05.01.2013, 20:32
05.01.2013, 20:46
Možná jednou z nich je Taková dvojka Luna a Bruce Wayne... Řekl bych, že tu jistá podobnost možná i je
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
05.01.2013, 21:02
Pajzl: Já si to myslím pořád. Kdo jinej by to byl, když to na konci nebyl nikdo z mane6?
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora
05.01.2013, 21:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.01.2013, 21:37 uživatelem Antarius. Edited 1 time in total.)
Xeelee, nebyly to nakonec všechny dohromady? kromě RD, samozřejmě.
(příspěvek č. 444? jako moje známky z češtiny )
05.01.2013, 21:44
Because she's the hero Equestria deserves, but not the one it needs right now. So, they'll hunt her, because she can take it. Because she's not their hero. She's a silent guardian. A watchful protector. A Dark Mare.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
Antarius: Jo, máš pravdu. Splet sem si to s jedním fan videem.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora
08.01.2013, 02:29
10.01.2013, 00:44
Archive opened
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
|