03.01.2013, 14:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.01.2013, 14:21 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
(02.01.2013, 16:48)TemplarBrony Napsal(a): Dneska jsem si zajel do Nového jičína podle tady rady. Podle adresy poslané mě jako soukromé zprávy, kde to přesně je, jsem došel až na konec města k druhému tescu kde nebyla ani ň . Naštěstí jsem nakonec to hlavní tesco našel a můžu říct (byl sjem tam 30 minut a podle tabulek všechny bb kategorizoval na podlaze podle tabulky od Xeeleeho ) že mají: Obvyklá výbava Filly a spol., BB 5. řady, Sety po čtyřech (TS, PP, R a RD) a Cloudsdale set (další sety možná taky, ale v době co jsem tam byl tak tam nebyly). A taky upřesním že se ten obchod nejmenuje "Dráček" (což jsem hledal po celém městě), ale "Dráčik" takže známý řetězec hračkáren. Není zaručené že bude v každé prodejně takový výběr. V prodejně Dráčiku v Hranicích na Moravě byl jen výše uvedený set po čtyřech.
PS: Tabulka od Xeeleeho je vážně bomba!
Aha omlouvám se Byl sem tam jen náhodou ( byls sem tam na návštěvě ) nevěděl sem že tam je tesco obchodů více Každopádně tam toho měli když sem tam byl docela dost A za jméno obchodu se omlouvám Na jména já mám strašně špatnou paměť