Registrován od: Jul 2012
Nepoznám, ale vyzerá to zaujmavo. Já chodil akorát na
lucidipedia.com kde si můžeš zapisovat sny a projíždět, co zapsali ostatní, ale po pár snech mě to přestalo bavit přepisovat. Ale jako stránky fajn.
Ale zaujalo mě, jak si psal na jinym vlákně o tej snovej bylince, to by stálo za experiment.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Calea? Dá sa zohnať na nete, celkom lacno. Na spánok je dobrá aj vitánia snodárna (alebo ashwagandha), ktorá sa bežne používa aj v zmesiach ajurvédskych čajov.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Já vždycky věřil radši bylinkám než práškům
Je pravda že jednu bylinku v rozumný míře uznávám jako všelék, ale je pravda, že po tý si sny věčinou moc nepamatuju, jen ty bdělý. Ale zkusim se projít tady po těch našich jihočeských lukách a lesích a už sem tu našel i poměrně vzácný bylinky. Třeba tu najdu taky něco, co podporuje spánek a sny. I když asi ne teď v zimě.
Hodnocení:
100
Kto hľadá, nájde
Nebudem robiť reklamu (nechcem dostať banán), no pri troche googlenia nájdeš aj českých predajcov, ktorí majú caleu v ponuke. Ashwaghandu sa chystám vyskúšať, potom zreferujem (hoci po jednom ajurvédskom čaji s ňou som sa perfektne vyspal, akurát jej v tej čajovej zmesi bolo len nejaké to percento) .
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Vůči tomuhle jsem opatrný. Sebepoznávání a zkoušení svých duševních možností je určitě záslužné a zajímavé, ale nikdy nevíte co to ve vás může probudit a jestli jste vůbec přirpaveni "podívat se tomu co sídlí ve vaší hlavě do tváře"
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Popravdě, nejhorší na tom je, že při duševních cvičeních se do člověka může dostat něco zvenku a to je pak průser. A to něco se úplně klidně bude vydávat za vás a nechá vás myslet si, že je to kousek vás samotných...prostě odsud posud.
Hodnocení:
100
Mám návrh, založme samostatný topic, toto vyzerá na zaujímavú debatu a oplatilo by sa to rozvinúť. Tu už akosi odbiehame od témy LD.
Souhlasím, ale varuju, že moje názory budou ovlivněny tím, že sem křesťan.
Hodnocení:
100