15.01.2013, 17:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.01.2013, 17:28 uživatelem DerpingWork. Edited 1 time in total.)
Ano (15trollu vs 1 dovah lvl 5 )
Napis Ano
Napis Ano
Už jsi někdy ...?
|
15.01.2013, 17:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.01.2013, 17:28 uživatelem DerpingWork. Edited 1 time in total.)
Ano (15trollu vs 1 dovah lvl 5 )
Napis Ano
15.01.2013, 17:30
Ne
Už jsi někdy poslechl? ♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
15.01.2013, 17:34
Strejdy Draka zatím ne
Už si někdy něco pořádal ?
Zdravím všechny kocourky a kočičky
V zajetí předsudků, láska uvadá. Hledáme rozdílné, namísto sjednocení. Vlastní tíha zas na nás dopadá. Je tolik smutných oči, v té naší zemi.
15.01.2013, 17:36
JJ Jerry ty vieš čo (Luna,Cadence and Jerry style! )
už si niekedy chcel byť iná rasa ako človek? (okrem poníka) ha
Sound like it´s Staaaaamin´ Up time!
15.01.2013, 17:40
Ano
Už jsi někdy byl nazván člověkem? ♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
15.01.2013, 17:44
Ano...napadá mě jedna hláška co jsem pronesl na svou spolužačku když mne tak oslovila
Už jsi někdy něco jedl ?
V zajetí předsudků, láska uvadá. Hledáme rozdílné, namísto sjednocení. Vlastní tíha zas na nás dopadá. Je tolik smutných oči, v té naší zemi.
15.01.2013, 17:52
Negativní !
Už jsi někdy bombardoval Paříž ?
15.01.2013, 17:54
COD 8
Už si chcel povedať niečo škaredé na.. Jerryho ale zadržal si to ?
Sound like it´s Staaaaamin´ Up time!
15.01.2013, 18:02
Ne já to na toho blbečka nadávám pořád.
Už si někdy dohrál Bf 3 ?
V zajetí předsudků, láska uvadá. Hledáme rozdílné, namísto sjednocení. Vlastní tíha zas na nás dopadá. Je tolik smutných oči, v té naší zemi. |