Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
25
Jo však v pohodě. Jen si vzpomínám jak se na mě dívali jak na blázna, když jde se u druhého Tesca ptal na hračkárnu Dráček

.
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
— Celestia
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
25
No jak jsem viděl tak xeelee chce taky Cheerilee. Chystám se koupit komixy takže z penězma jsem na tom dost špatně. Jestli máš možnost tak to pošli xeeleemu. Fakt se omlouvám že jsi to vlastně kupoval kvůli mě

. Jestli neseženeš kdo by je chtěl tak to ještě nějak promyslím.
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
— Celestia
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
Tak pokud si xeelee vezme obě tak to probléme nebude teda pokud si.vezmeš alespon tu bloosom
Registrován od: Dec 2012
12.01.2013, 21:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2013, 21:24 uživatelem vangy. Edited 1 time in total.)
Dneska som sa bol pozrieť do kauflandu v košiciach a nemyslel som si že tam niečo budú mať ale nakoniec som bol prekvapený
Je tam viac 25 % zliav
Registrován od: Oct 2011
V Bambuli teď mají akci na blïndbagy. Jeden za 35 kč. A v Králově poli mají skoro nepřehrabáno, akorát já tam včera čmajzla Trixie, Flitter Heart a ještě jakousi, u které si nepamatuju jméno
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
1
Ta akce v Bambuli je dobrá. Vybral jsem si Celestii. Nejlepší bylo, když ke mně přistoupily prodavačky a ptaly se, jak to podle těch čísel hledám. Myslel jsem si, že mě od těch blind bagů chtějí vyhnat, ale nakonec jsem se těma blind bagama ještě jednou musel prohrabat a najít trixie.