Registrován od: Nov 2012
Já rád filosofii
a nejsem sám. Nicméně, Luna přeci není zlá...tma není zlá. Tma značí útlum, nikoli smrt. Je to odpočinek po náročném dni, je to uvolnění a otevření mysli. Zatímco za dne pracuje tvá tělesná schránka a vědomí, v noci vystupují duše a podvědomí...
A jelikož podvědomí a duše mají mnohem větší sílu a já se vždy stavím na stranu silnějších, je jasné, že jsem pro New Lunar Republic
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
A co takhle?:
Solar Empire je denní směna.
New Lunar Republic je noční směna.
A u trůního sálu mají píchačky.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Co proti hordě? Vždyť když si o těch rasách něco načte, tak se nedá říct že by tam někdo byl vyloženě prevít od kosti. Prevíti od kosti mají ve Warcraftu ve zvyku vorat s oběma stranama
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Nov 2012
Podvědomí ale je silnější
Podvědomí vidí i to, co vědomí ne...čehož využívá např. podprahová reklama
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Čehož využívá reklama obecně a vůbec je na tom vlastně postavená celá společnost od politiky po popkulturu. Nebýt takového vlivu podvědomí, tak ani nikdy nevzniknou poníci, Disney ani nic takového.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
Princezny jsou dámy, mazlíčci králové a stráže pěšci ale ostatní figurky bych si pletl. Navíc v šachách nemůže bílý a černý uzavřít mír.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák