Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Ano, ale to chce čas a "tréning" a většina lidí co znám má tendence se na všechno vykašlat pokud v tom hned napoprvé nejsou mistři
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Nebolo by nieco aj v cz/sk jazyku ?
Hodnocení:
175
Tak, už mě napadlo že bych to namluvil do češtiny... ale nevím jeslti by někdo chtěl poslouchat můj jemný hlásek.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Kludne to nahraj ak chces,budem len rad
Hodnocení:
175
A koho bys kdyžtak preferoval?
Se stim smiřte
Fluttershy,RD,alebo niekoho z mane6
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
16
Podle mě by asi největší sranda byla cejtit se jako Derpy!
I once dug a pit and filled it with clouds....or was it clowns.... well whichever it was it began to smell...Ahah! must have been clowns. Clouds don't smell, they taste of butter. And tears.