10.02.2013, 04:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.02.2013, 04:47 uživatelem Bluebear. Edited 2 times in total.)
Se zájmem jsem přečetl celou diskusi a zní to opravdu zajímavě... pokud by se tímto způsobem podařilo převzít ty kladné rysy, které máme na našich ponících tak rádi, tak by to bylo skvělé.
Jen prosím, dávejte všichni pozor, když spustíte vaše mentální štíty, co všechno si necháte do hlavy vpravit... mozek se odvirovává blbě...
(Vnucuje se mi myšlenka, zda to nejde nějak vnutit i širší veřejnosti, třeba pustit v našem parlamentě nahrávku s Applejackovým mentálním programem, aby přestali lhát.
Ale je mi jasné, že u nespolupracujícího pacienta je to na pendrek
)
***OUT OF TOPIC***
Mírně mě překvapilo, že by Twilight Sparkle vážila 110 kg? Na poníka to samozřejmě není moc (vlastně je to dost subtilní poník), ale pokud mají pegasové aspoň zhruba podobnou váhu, tak musí mít křídla jako hrom a v nich obrovskou sílu...
Jen prosím, dávejte všichni pozor, když spustíte vaše mentální štíty, co všechno si necháte do hlavy vpravit... mozek se odvirovává blbě...
(Vnucuje se mi myšlenka, zda to nejde nějak vnutit i širší veřejnosti, třeba pustit v našem parlamentě nahrávku s Applejackovým mentálním programem, aby přestali lhát.

***OUT OF TOPIC***
(26.01.2013, 11:09)Discordian Napsal(a): Jsem malý, chytrý jednorožec.
Mám sto deset kilo, metr devadesát, něžná kopýtka, nádhernou hřívu s fialkovým pruhem a uprostřed čela mocný kouzelný roh. Všude slyším tikat hodiny úkolů a povinností které musím stihnout a to mě dohání k šíííílenstvííí.
Mírně mě překvapilo, že by Twilight Sparkle vážila 110 kg? Na poníka to samozřejmě není moc (vlastně je to dost subtilní poník), ale pokud mají pegasové aspoň zhruba podobnou váhu, tak musí mít křídla jako hrom a v nich obrovskou sílu...
Was it a God, who traced this sign, with calm across my tumult stealing,
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!