14.02.2013, 02:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2013, 02:18 uživatelem TakeruDavis. Edited 1 time in total.)
(13.02.2013, 13:59)Darm Napsal(a): Navíc je Equestria Girls pokud to dobře chápu úplně nový brand, takže dost možná budou vyrábět ještě EqG merch
(13.02.2013, 16:56)RadlanJay Napsal(a): Na to se už moc lidí dívat nebude, a už vůbec né kupovat nějaké hračky. K čemu.
A to já se na to i celkem těšim, já se obecně nechávam zklamat až na místě a předem si zachovávam optimistický přístup. A i merchandise bych klidně koupil....
(13.02.2013, 17:55)ZoidySVK Napsal(a): Je sranda ako práve Bronies nechcejú dať šancu niečomu novému Viete že keby ste takto rozmýšlali od začiatku aj o FiMe tak ho dosť možno teraz nepozeráteMoje slova...
Pre mňa by bol vznik Spin-off momentálne to najmenšie "zlo" Určite stokrát lepšie než trvalá zmena mane six v 4. série alebo dočasná v nejakom filme... Takto budeme mať dve seriály z rôznymi zápletkami a situáciami. A podľa mňa úplne minimálne prepojeným príbehom.
(13.02.2013, 19:30)Honzdir Napsal(a):Well said(13.02.2013, 19:24)MBite Napsal(a): skúsim prvý diel, ale na takých 80% mňa to nebude baviť. Takže si pôjdem svojou cestou a bude mi šumafuk ako to skončí.
Přesně to stejné jsem si říkal když jsem poprvé slyšel o MLP:FiM a teď tady sedím na fóru Bronies.cz v tričku s Rainbow Dash za poslechu hudby od Living Tombstone a figurkama poníků pod monitorem...
(13.02.2013, 21:09)Strainer Napsal(a): Uplne ignorovat to nepujde. Na vsech strankach o FiM se to bude resit. To je jako kdyby si vedle v baraku nekdo pustil nahlas hudbu a ty jsi rekl ze kdyz se to nekomu nelibi, at to neposloucha.To mi připomíná, když jsem chtěl jednou napsat fanfic na podobné téma. Mane 6 se měla dostat do lidského světa a pak se vrátit, ale zůstali by tu po nich "otisky elementů harmonie", které by se propojili s lidmi a získali tak lidskou podobu... ten fanfic jsem nenapsal...
Taky zalezi jak moc to bude zasahovat do puvodniho FiM. Nejlepsi by bylo, kdyby vubec (ani na zacatku nebo na konci) a byla to jenom alternativni realita.
Long live Dragon Lord Ember