15.02.2013, 01:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.02.2013, 01:54 uživatelem Exekutorlolz. Edited 1 time in total.)
(15.02.2013, 00:12)Johnn195 Napsal(a): Hodně jsem si oblíbil talentové stromy na wotlku, takže jsem těžce nesl když je u blizzardu začali škrtat. Takže ještě zůstávám na wotlku. S cata už jsme si nesedli od začátku, ani příběh už mi u toho vůbec nesedí. Třeba si vzpomínám, když jsem poprvé viděl ten officiální trailer na cata. Goblini dali Deathwingovy na začátku zbroj pak prolétaval Azerothem a na konci poníčil Stormwind. Ale to brnění mu přece dali před 10 000 lety, takže to ke Stormwindu letěl
10 000 let? A nebo mu dali novou zbroj na tu starou? Pro mě už prostě příběh warcraftu skončil u wotlku
Mno jo, kdepak asi soudruzi udělali chybu?
Mno jinak začínal jsem asi před 8 lety na TBC freečku Valhalla (v té době jeden z nej freeček). Po přechodu na WOTLK to šlo od 10 k 5 a dávám si dlouho přestávku a uvidím jestli začnu hrát až nahoděj celý HC ICC (free Soulwell). Jinak na TBC (jak se určitě shodnem všichni) mělo WoW nejlepší hratelnost i oblíbenost, další 3 datáče po něm jsou jen slabé náplasti na starou hru, sice to drží, ale už to nemá tu atmosféru jakou to mělo před X lety.
Cool story bro, but it needs more ponies.
SUPER PONY LVL OVER 9000!
SUPER PONY LVL OVER 9000!