15.02.2013, 01:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.02.2013, 01:54 uživatelem Exekutorlolz. Edited 1 time in total.)
(15.02.2013, 00:12)Johnn195 Napsal(a): Hodně jsem si oblíbil talentové stromy na wotlku, takže jsem těžce nesl když je u blizzardu začali škrtat. Takže ještě zůstávám na wotlku. S cata už jsme si nesedli od začátku, ani příběh už mi u toho vůbec nesedí. Třeba si vzpomínám, když jsem poprvé viděl ten officiální trailer na cata. Goblini dali Deathwingovy na začátku zbroj pak prolétaval Azerothem a na konci poníčil Stormwind. Ale to brnění mu přece dali před 10 000 lety, takže to ke Stormwindu letěl
10 000 let?A nebo mu dali novou zbroj na tu starou? Pro mě už prostě příběh warcraftu skončil u wotlku
Mno jo, kdepak asi soudruzi udělali chybu?

Mno jinak začínal jsem asi před 8 lety na TBC freečku Valhalla (v té době jeden z nej freeček). Po přechodu na WOTLK to šlo od 10 k 5 a dávám si dlouho přestávku a uvidím jestli začnu hrát až nahoděj celý HC ICC (free Soulwell). Jinak na TBC (jak se určitě shodnem všichni) mělo WoW nejlepší hratelnost i oblíbenost, další 3 datáče po něm jsou jen slabé náplasti na starou hru, sice to drží, ale už to nemá tu atmosféru jakou to mělo před X lety.

Cool story bro, but it needs more ponies.
SUPER PONY LVL OVER 9000!
SUPER PONY LVL OVER 9000!