16.02.2013, 19:47
Pred neurčitým dávnym časom, bol som doma, nudil som sa, sestra pozerala minimax a zrazu, že My Little Pony. Okamžite som si spomenul na reklamy na hračky ktoré chodili na Markíze keď som pozerával Balooa (toho s tým lietadlom ). Akurát dávali druhý diel prvej série a ani neviem ako, zistil som, že sedím na gauči pred TV, epizóda končí a ľutujem, že som nevidel prvý diel. Minimax pustil daľšiu rozprávku, tá ma nezaujímala a zvyšok dňa prebehol v štadartných šedých farbách. Prešiel nejaký čas možno aj rok, o poníkoch som medzitým nepočul a nevidel vôbec nič až kým zase nebol zapnutý minimax a ja som v ňom nezbadal Mane6 ako stojí za sklom v nemocnici a obdivujú práve narodené deti Cakeové. Prvá myšlienka čo mi preblesla hlavou bola: "Veď týchto som už raz videl, a bola to celkom sranda". Nenápadne som zhliadol obe vysielané epizódy a po nich sa utekal pozrieť aké to má vlastne hodnotenie na ČSFD. Tam som natrafil na komentáre o tom ako to sleduje viac dospelých ako detí a že český dabing je úplne na nič, a to najlepšie: Je to na Youtube! V najbližšom voľnom čase som teda nažhavil Ohnivú líšku (viem, že je to panda červená) a potom to už išlo, prvá epizóda, druhá, tretia......
Dúfam, že som to neopísal až príliš podrobne
Dúfam, že som to neopísal až príliš podrobne
I am a colorful magical butterfly