17.02.2013, 20:47
(14.02.2013, 19:31)KovisCZ666 Napsal(a): Dokázete si predstavit ten r34?/creepy/ Yyeesss...
(15.02.2013, 17:37)Melgarh Napsal(a):Aneb pro investory jsme všichni jen holky, co jsou starší než cílová skupina
(15.02.2013, 18:36)Melgarh Napsal(a):Bohužel máš asi pravdu. Sice nepochybuju, že o bronies investoři tak jako tak vědí, ale Hasbro se před nimi asi musí snažit co nejlépe zkreslit fakta(15.02.2013, 18:27)Discordian Napsal(a): Proč hater nebo ignorant? Jsou to obchodníci. Co se bronies týče, myslím že je neignorují, prostě je tam jen nepotřebuje zmiňovat, navíc bronies jsou v určitých kruzích pořád dost kontroverzní téma a tak si management nemůže dovolit vypustit z huby nic co by mohlo způsobit PR noční můry.
Co rika Discordian je pravda - tohle je projev sefa k investorum.
Pokud se investor dozvi ze cilovka jsou 20-30 leti chlapy co si hrajou s ruzovejma ponikama, a nedej-Luna tomu, ze bude tvrde verici clovek, tak to muze dopadnout tak ze prodaj akcie.
Ano, boli to ze nas musi zatajovat pred svymi chlebodarci ale jinak holt poniky na obrazovkach neuvidime..
(15.02.2013, 18:41)bedikk Napsal(a): Já vám nevím - přijde mi skoro zbytečný se rozčilovat nad něčím, pro co nemáte podklady. Třeba ta možná "odnož" bude skvělá. Věřím, že v Hasbru pracuje spousta kreativních lidí. Ono je i v jejich zájmu, aby tudle značku nepošpinili.Moje řeč, já si s alicornizací hlavu nedělal a jsem s tím teď spokojen.
Prostě bych počkal, mrknul na to, a pak dělal závěry.
Long live Dragon Lord Ember