20.02.2013, 00:32
(19.02.2013, 13:29)Hotsteppa Napsal(a): Ak chcú byť súčasťou zástupu, lebo sa boja, že by ich ukameňoval, ak by boli "iní", radšej s ním zostanú - a to platí vo všeobecnosti, nielen pri MLP. Mnohí hateri možno sú "closet bronies", len sa boja, čo by na to povedali ostatní. Aj ja som mal spočiatku ten istý pocit. Ale človeku sa dosť uľaví, ak to v sebe nebude zbytočne dusiť. Ja som spočiatku sledoval MLP potajomky, lebo "čo ak sa to niekto dozvie". Sestra to zistila, chvíľu si robila srandu a potom ju to prestalo baviť. No mne sa uľavilo od toho tlaku a začal som mať lepší pocit, postupne mi záleží čoraz menej na tom, čo si ostatní pomyslia o tom, že som brony.
Na cony síce zatiaľ nechodím, cosplay neriešim, ani nemám doma Lunu plyšáka (zatiaľ), no aspoň na začiatok som si dal ako zvonenie Rainbow Factory
tak tím tajením sem si taky prošel ale už je to díky bohu za mnou. A teď si o mě lidi myslí že to nemám v hlavě v pořádku ale na to já říkám "nesuď něco co neznáš, nevíš o co přicházíš".