20.02.2013, 03:27
Orion: Moc pěkný popis, díky. Je fakt, že já se při svých toulkách nepříjemnými myšlenkami soustředím hlavně na větší měřítko (jako je minulost/budoucnost Equestrie, důsledky dlouhověkosti či nesmrtelnosti některých postav apod.), takže mi tahle individuální témata dost unikají. Každopádně jsem ten obrázek trochu modifikoval, aby na mě fungoval víc.
Mohl bys tohle prosím rozvést? Jakým mechanismem se to dá ovládat? Já sice asi HSP nejsem, minimálně ne vrozeně, ale mám takové tušení, že za posledních cca 10 let se mi dost změnilo myšlení a přináší to s sebou některé nepříjemné vedlejší efekty, připomínající v lecčem symptomy HSP. Vím, že amatérská brony psychoporadna je vedle , nicméně tohle téma mi nepřipadá v tomto vlákně jako OT a mohlo by to být užitečné pro typ lidí, kteří se zde vyskytují.
(20.02.2013, 00:29)Jamis Napsal(a): Když se tuhle schopnost naučíš ovládat, bude ti v životě hodně ku prospěchu (kdybych tohle věděl před 10 lety, život by byl mnohem snadnější...).
Mohl bys tohle prosím rozvést? Jakým mechanismem se to dá ovládat? Já sice asi HSP nejsem, minimálně ne vrozeně, ale mám takové tušení, že za posledních cca 10 let se mi dost změnilo myšlení a přináší to s sebou některé nepříjemné vedlejší efekty, připomínající v lecčem symptomy HSP. Vím, že amatérská brony psychoporadna je vedle , nicméně tohle téma mi nepřipadá v tomto vlákně jako OT a mohlo by to být užitečné pro typ lidí, kteří se zde vyskytují.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.