04.03.2013, 21:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.03.2013, 21:51 uživatelem Dex. Edited 3 times in total.)
Něco z mojí hlavy:
Po posledním díle 3. série Hasbru asi došlo, co provedli:
Totální změnu hlavní postavy.
A to se neobejde bez následků, v tomto případě totální změny příběhu.
Já očekávám, že se to Hasbru nechce obracet seriál úplně jiným směrem. (no... spíše doufám)
Tímpádem mám teorii co se Twilight ve 4. sérii týče:
Prvních pár dílů bude žít jako Alicorn Princess, odloučená od kamarádek, bude poznávat život v Canterlotu jako princezna.
Pak jí ale dojde, že bez kamarádek to není ono a bude přemýšlet, jak se vrátit.
Zkusí prostě navštívít ponyville, ale tam se k ní budou všichni najednou chovat jinak - jako k princezně.
Twilight na to nebude zvyklá, zklame jí, že už nemůže žít jako dřív.
A protože ví, že dokud bude alicorn tak s tím nemůže nic dělat, tak se rozhodne vrátit se do své původní podoby - unicorna. Někde na to vyhrabe nějaké zapomenuté kouzlo a bude z toho další Lesson of Friendship.
To zní jako plot pro celou sérii, nezdá se vám?
Po posledním díle 3. série Hasbru asi došlo, co provedli:
Totální změnu hlavní postavy.
A to se neobejde bez následků, v tomto případě totální změny příběhu.
Já očekávám, že se to Hasbru nechce obracet seriál úplně jiným směrem. (no... spíše doufám)
Tímpádem mám teorii co se Twilight ve 4. sérii týče:
Prvních pár dílů bude žít jako Alicorn Princess, odloučená od kamarádek, bude poznávat život v Canterlotu jako princezna.
Pak jí ale dojde, že bez kamarádek to není ono a bude přemýšlet, jak se vrátit.
Zkusí prostě navštívít ponyville, ale tam se k ní budou všichni najednou chovat jinak - jako k princezně.
Twilight na to nebude zvyklá, zklame jí, že už nemůže žít jako dřív.
A protože ví, že dokud bude alicorn tak s tím nemůže nic dělat, tak se rozhodne vrátit se do své původní podoby - unicorna. Někde na to vyhrabe nějaké zapomenuté kouzlo a bude z toho další Lesson of Friendship.
To zní jako plot pro celou sérii, nezdá se vám?
První Equestrijský Drakobijcobijec