07.03.2013, 18:15
Před asi dvěma lety, jsme se se spolužáky sešli u jednoho lesa. Zůstali jsme tam až do tmy protože to nebylo daleko od města. Měli jsme baterky. Byli jsme na kraji lesa. Začali jsme do něj různě svítit a postupně (už byla tma) jsme sestupovali do lesa. Viděli jsme takovou skalku. Šli jsme k ní a když na ní spolužák stoupnul, tak nám baterky zhasly a v dálce jsme viděli nazelenalé světlo. Vypadalo jako člov+k v nějaké... uniformě nebo tak nějak a přibližovalo se k nám. Asi 10 metrů před námi tak se ztratilo. Všichni jsme byli po_raní až za ušima a běželi jsme do města.
Do toho lesa už jsem v životě nevkročil a šel bych tam jenom z silovým polem.
Vlastně nikdo z nás tam od té doby nebyl. O tom lese už se prý v minulosti něco povídalo. Je taky fakt že tam za Prusko-rakouské války měli pruské jednotky pohřebiště.
Znám i další příhody, myslím že jsem si to dokonce někam napsal. Příště postnu další.
Do toho lesa už jsem v životě nevkročil a šel bych tam jenom z silovým polem.
Vlastně nikdo z nás tam od té doby nebyl. O tom lese už se prý v minulosti něco povídalo. Je taky fakt že tam za Prusko-rakouské války měli pruské jednotky pohřebiště.
Znám i další příhody, myslím že jsem si to dokonce někam napsal. Příště postnu další.
suh dud