11.03.2013, 00:11
(10.03.2013, 11:52)Aldar Napsal(a): Tahle písnička ve mně téměř po každý vyvolá určitej mix emocí, který nedokážu nijak určit. Snad nevadí, že to neni přímo video.
Tuhle písničku mám moc rád nejednou mi vehnala slzy do očí a byla mi neskutečnou inspirací. Příběh, který provází její vznik, spolu s tím co mi způsobila na posledním PragoFFestu ji řadí mezi jednu z nejkrásnějších, které znám.
Video k ní existuje a je vytvořeno samotným autorem - Forest Rainem - z obrázků a fotek, které mu zaslali bronies z celého světa (najdete tam příspěvky od CZ/SK komunity).
Písni, jejímu vzniku a projektu Great To Be Different se věnuje samostatné vlákno
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive