12.05.2012, 21:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.05.2012, 21:55 uživatelem eseona. Edited 1 time in total.)
(12.05.2012, 21:42)Mondrogar Napsal(a): Vysacky uz jsou k vytisteni (http://thorinair.deviantart.com/gallery/36612086), ale myslim, ze originalni a hlavne ceska tvorba je vitana.
Pokud chces byt kreativni ohledne tricek, samozrejme ti nebranim si rozjet svoje tricka, ale chystame mensi oficialni CZ/SK trickovou akci. A tam budeme potrebovat pomoc kreativnich lidi. Vic info doda Kiraa, uz brzy
Ale abych se vratil k tematu - tak nejak nevim co mam hodnotit. Tricka pro sebe ? Pro zajemce ? Visacku na svoje dvere ?
Nacrtky jsou urcite dobre, ale chtelo by to videt konecnou praci
Konečné práce samozřejmě brzo budou (minimálně u visaček) - tohle jsou jen dnešní prvotní náčrty. Až bude hotovo, dám to sem taky. Tohle je jen tak na úvod
Jinak o těch visačkách vím. Obecně visačky na dveře jsou zajímavé předměty, tak jsem si to chtěla zkusit a poníci jsou dobrá záminka
Ohledně triček, tak ty se stali mojí velkou láskou. Mám desítky nápadů a vždycky mi trvá hrozně dlouho než se dostanu k realizaci.
Do oficiální CZ/SK pony akce se ráda zapojím.
Trička z "mojí dílny" jsou k mání, ale jedná se o ruční potisk, takže to schne alespoň týden
Během tohoto nebo příštího týdne se zřejmě konečně dostanu k natištění "EYUP!", tak to sem vyvěsím