21.03.2013, 16:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.03.2013, 16:47 uživatelem Fun1k. Edited 4 times in total.)
Nevím, jak dlouho ta instalace XP ještě vydrží, já se snažím moc nechodit nikam, kde by to mohlo chytnou malware. (musím se ale přiznat, že jsem již nějaký ten pátek nedefragmentoval a neskenoval)
Ale až se to tedy sesype, myslím, že na tento konkrétní počítač už Winy instalovat nebudu.
Jen si nejsem jistý, jestli mám volné DVD, šlo by to instalovat z flash-disku nebo externího HDD? Jsem někde zahlédl zmínku o instalaci z flashky. Zkusím vytvořit boot flešku.
Sorry, že jsem takový antitalent na instalaci systémů
Trochu mimo téma: Jsem se snažil před pár dny v Datartu na notebooky dát EQD, ale po chvíli se to vždy přeplo do prezentace
Ale až se to tedy sesype, myslím, že na tento konkrétní počítač už Winy instalovat nebudu.
Jen si nejsem jistý, jestli mám volné DVD, šlo by to instalovat z flash-disku nebo externího HDD? Jsem někde zahlédl zmínku o instalaci z flashky. Zkusím vytvořit boot flešku.
Sorry, že jsem takový antitalent na instalaci systémů
Trochu mimo téma: Jsem se snažil před pár dny v Datartu na notebooky dát EQD, ale po chvíli se to vždy přeplo do prezentace
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes