22.03.2013, 13:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.03.2013, 13:58 uživatelem Dreit. Edited 2 times in total.)
- Swap v souboru mi příjde pro začátečníka lepší (stačí nainstalovat jeden balíček), navíc na 30GB oddílu nebude nadávat že ho udělal moc velkej . Jak znám začátečníky (všichni jsme takoví byli), tak si bude vážit každýho GB
- Nechce se mi věřit, že by Ubuntu nestačily 2GB RAM, dobrá linuxová distribuce se smrskne...ale je to Ubuntu, tam jeden nikdy neví
Ještě dodatek co snad pomůže k pochopení (nahoře máš v řádku kde zrovna jsem):
/
/home/dreit
/home/dreit/Obrazky/screenshoty
(/home mám na jinym oddílu a jak můžeš vidět, tak to nedělá sebemenší problémy. Je to jako říct si, že si věci nebudeš házet na plochu, ale na oddíl D:, nic víc v tom není).
- Nechce se mi věřit, že by Ubuntu nestačily 2GB RAM, dobrá linuxová distribuce se smrskne...ale je to Ubuntu, tam jeden nikdy neví
(22.03.2013, 13:42)Darm Napsal(a): Logický oddíl je nesmysl, pokud je možnost to změnit – jako že jeTak o tom jsem nevěděl.
Ještě dodatek co snad pomůže k pochopení (nahoře máš v řádku kde zrovna jsem):
/
/home/dreit
/home/dreit/Obrazky/screenshoty
(/home mám na jinym oddílu a jak můžeš vidět, tak to nedělá sebemenší problémy. Je to jako říct si, že si věci nebudeš házet na plochu, ale na oddíl D:, nic víc v tom není).
http://89.111.97.62/
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman