22.03.2013, 21:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.03.2013, 21:37 uživatelem Nasut. Edited 1 time in total.)
Vždyť situace, který nějak poukazujou na ekonomii se v MLP používaj jen na demonstraci danýho ponaučení, který z dílu plyne (vuz FS v díle s Iron Willem). Hledáte smysl v nesmyslu. Jde o to že ani tvůrci nevycházej z nějaký ekonomický teorie, jenom prostě když potřebujou dát nějaký ponaučení, popř. ukázat něco, co má člověk s penězma spojený (AJ na Gala - peníze pro rodinu), tak tam peníze šoupnou.
Proč mi přijde, jako kdyby půlka lidí tady na fóru doopravdy věřila, že je Equestria regulérní doopravdy existující místo, nebo tak o něm aspoň smýšlí?
PS: v jakym baráku bydlí RD?
Proč mi přijde, jako kdyby půlka lidí tady na fóru doopravdy věřila, že je Equestria regulérní doopravdy existující místo, nebo tak o něm aspoň smýšlí?
PS: v jakym baráku bydlí RD?
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front