26.03.2013, 22:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.03.2013, 22:20 uživatelem Vlče. Edited 1 time in total.)
Upřimně ta barevná verze se mi vůbec nelíbí. Ta kreslená tužkou je úžasná a citlivá, skvěle vyjádřený pohyb a na první pohled jsem u ní nenašla žádnou velkou anatomickou chybu, protože jsem ani neměla tendenci ji tam hledat.
U té barevné to ale s těmi příliš tlustými liniemi uplně opadlo a vylezly anatomické chyby (posazení křídel a vůbec celý hřbet RD) Ztratilo to to vyjádření pohybu a působí to na mě oproti tomu náčrtu hrozně amatérsky.
Co bych asi doporučila do příště je udělat alespoň tenší linie a nebo třeba neobtahovat vše a vytáhnout pouze důležité partie.
Nebo zkusit barevně upravovat přímo tu naskenovanou skucu a nechávat tam jistou průhlednost
Ale souhlasím s Baterkou námět je úžasný a moc roztomilý
U té barevné to ale s těmi příliš tlustými liniemi uplně opadlo a vylezly anatomické chyby (posazení křídel a vůbec celý hřbet RD) Ztratilo to to vyjádření pohybu a působí to na mě oproti tomu náčrtu hrozně amatérsky.
Co bych asi doporučila do příště je udělat alespoň tenší linie a nebo třeba neobtahovat vše a vytáhnout pouze důležité partie.
Nebo zkusit barevně upravovat přímo tu naskenovanou skucu a nechávat tam jistou průhlednost
Ale souhlasím s Baterkou námět je úžasný a moc roztomilý