27.03.2013, 13:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.03.2013, 13:43 uživatelem Antarius. Edited 1 time in total.)
Spike jako mazlíček?
Znám lepší vtip: Angel je hodnej.
Jasný, že Winona a Gummy
Jednoduchá soustava rovnic:
Kočky nemám rád + alergie + jsou protivné + jsou arogantní (s tím si vystačím sám) = Opal se škrtá
není mazlíček = Spike se taky škrtá (kdyby to byla Safira, bral bych, ale Spika bohužel)
králíky jedině na smetaně = Angel půjde buď pryč, nebo do hrnce
Mám moc rád plazy (obzvláště hady) + je roztomilý = Gummy je ve hře
Hloupé, i když výstižné jméno + nehodí se k němu brýle + upřímně, já bych si vybral sokola, i kdyby mi ta želva donesla bonbonieru (co na tom, že je to plaz) = Tank dostal zásah
Mám rád psy (do určité velikosti) + je poslušná + je roztomilá + je mazlíček vy víte koho + umí fajn věci + pokud si vzpomínám, Spike jí řekl sedni a ona sedla (a zůstala) na rozdíl od ostatních, kteří v knihovně dělali bordel (Tank za to nemohl, že je levý, kladu důraz na na kočku a králíka, kteří nadělali skoro takový bordel, jaký umí Discord) = Winona je ve hře
Podtrženo, sečteno a vrženo pod odmocninu:
Gummy + Winona = šťastný Antík
Znám lepší vtip: Angel je hodnej.
Jasný, že Winona a Gummy
Jednoduchá soustava rovnic:
Kočky nemám rád + alergie + jsou protivné + jsou arogantní (s tím si vystačím sám) = Opal se škrtá
není mazlíček = Spike se taky škrtá (kdyby to byla Safira, bral bych, ale Spika bohužel)
králíky jedině na smetaně = Angel půjde buď pryč, nebo do hrnce
Mám moc rád plazy (obzvláště hady) + je roztomilý = Gummy je ve hře
Hloupé, i když výstižné jméno + nehodí se k němu brýle + upřímně, já bych si vybral sokola, i kdyby mi ta želva donesla bonbonieru (co na tom, že je to plaz) = Tank dostal zásah
Mám rád psy (do určité velikosti) + je poslušná + je roztomilá + je mazlíček vy víte koho + umí fajn věci + pokud si vzpomínám, Spike jí řekl sedni a ona sedla (a zůstala) na rozdíl od ostatních, kteří v knihovně dělali bordel (Tank za to nemohl, že je levý, kladu důraz na na kočku a králíka, kteří nadělali skoro takový bordel, jaký umí Discord) = Winona je ve hře
Podtrženo, sečteno a vrženo pod odmocninu:
Gummy + Winona = šťastný Antík