25.05.2012, 03:23
Souhlasím se Zmokem, určitě ti to dá hodně, když do toho půjdeš rovnou po hlavě, pár lidí by to mohlo potvrdit.
Deranged Whony: Znechutil? Nope, naopak
Tak, náš 5. díl dopadl celkem solidně podle mě, no posuďte zase sami.
>> <<
Možná to trénování má přeci jenom něco do sebe a lepšíme se všichni.
Pravidla pro účast jako minule. Anypony can join. Komunikovat budeme přes naše Mumble, kreslit v Drawpile, vysílat na internet, jako vždy.
Čas jsem posunul o 4 hodiny dříve, pokud to někomu nevyhovuje, napiště, pokusím se to nějak přizpůsobit. Zase čím více nás bude, tím větší sranda.
Začnu se rozkreslovat tak 30-60 minut předem, jen tak, takže když se někdo přidá i na rozkreslení, nebudu se zlobit.
O kom ještě nevím, že s námi bude chtít kreslit, nějak se mi připoměňte buď tady, do zpráv, nebo kdekoliv jinde.
Už se těším
Edit 1. příspěvku, zpřehlednění a opravení.
Edit 2. díky za připomínku k datu
Deranged Whony: Znechutil? Nope, naopak
Tak, náš 5. díl dopadl celkem solidně podle mě, no posuďte zase sami.
>> <<
Možná to trénování má přeci jenom něco do sebe a lepšíme se všichni.
"Drawoff FreeRide #6"
Nedělě 27.5.2012, 12:00 CET.
Téma - Nopony knows
Nedělě 27.5.2012, 12:00 CET.
Téma - Nopony knows
Pravidla pro účast jako minule. Anypony can join. Komunikovat budeme přes naše Mumble, kreslit v Drawpile, vysílat na internet, jako vždy.
Čas jsem posunul o 4 hodiny dříve, pokud to někomu nevyhovuje, napiště, pokusím se to nějak přizpůsobit. Zase čím více nás bude, tím větší sranda.
Začnu se rozkreslovat tak 30-60 minut předem, jen tak, takže když se někdo přidá i na rozkreslení, nebudu se zlobit.
O kom ještě nevím, že s námi bude chtít kreslit, nějak se mi připoměňte buď tady, do zpráv, nebo kdekoliv jinde.
Už se těším
Edit 1. příspěvku, zpřehlednění a opravení.
Edit 2. díky za připomínku k datu