08.04.2013, 14:49
(07.04.2013, 23:20)Fasty Napsal(a): Tak tak, souhlasím s Azazelem.
Každý nějak začínal a postupem času se zdokonaluješ a taky u jednoho obrázku trávíš více času, začni si všímat i těch nejsebemenších detailů .. jde hlavně o to, aby se dílo líbilo autorovi, pokud s tím nejsi spokojen, určitě ti na tom něco vadí tak to zkrátka vygumuj a udělej to lépe, dle sebe
Jo, podle předlohy je to asi nejlepší metoda k začátkům, já už se teď pokouším kreslím podle hlavy ( žádný zázrak, fantazii nemám )
Jinak k samotnému dílu ? Hodně povedené, zkus si natrénovat tvar celého poníka, několikrát... a po stupem času ... k tomu přidávej i obličej ( oči .. etc.)
Hihi, asi si ten obrázek přeci jen stáhnu do počítače ( ten tvůj ), pokud mi to dovolíš
Pokračuj, určitě .. pokračuj, bude to lepší a lepší, věř mi
Jen ještě jedna věc.. neponižuj se, ale ani se nevyš nad ostatními ( tím naznačuju název threadu )
Děkuju pokusim se s tim něco udělat a k tomu:neponižuj se, ale ani se nevyš nad ostatními to bude asi dost velkej problem dělam to už od dětství a pokud něco udělam etě sem s ničim nebyl spokojenej A kdybych sem měl dát obrázek kterej by podle mě byl dokonalej tak se tady žádnej neoběví