08.04.2013, 23:46
RadlanJay: Já píšu pouze větší psaní a nikdy mi nikdo nic nevytkl, ani sem mi to nezdá rušivé (i když, pravda, já to píšu v anglicky
). Zajímalo by mě spíš, jak vůbec může nastat situace kdy se ti nahustí jméno tolik, že to skutečně rušivě působí (situace kdy si nemůžeš vypomoct zájmenem a skutečně tam musíš dát třeba 3x za sebou jméno spíše indikuje špatnou větnou strukturu, jejímž přepsáním se problém vyřeší sám). Není rovněž nutné rvát za každou řádku dialogu něčí jméno, a není nutné připomínat kdo udělal co pokud to vyplývá z kontextu.
Jinak věci jako 'moudrý čaroděj' určitě použitelné jsou, ale nepoužil bych to víc jak jednou za dvě stránky. Jinak ale nic proti tvému stylu psaní – píšu to tu spíš pro Tuxika, aby si tvou radu nevzal až moc k srdci a nezačal každou 'Twilight' nahrazovat 'fialová equestrijská hrdinka' atp.

Jinak věci jako 'moudrý čaroděj' určitě použitelné jsou, ale nepoužil bych to víc jak jednou za dvě stránky. Jinak ale nic proti tvému stylu psaní – píšu to tu spíš pro Tuxika, aby si tvou radu nevzal až moc k srdci a nezačal každou 'Twilight' nahrazovat 'fialová equestrijská hrdinka' atp.