15.04.2013, 20:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.04.2013, 20:22 uživatelem LovelyMaii. Edited 1 time in total.)
Já nejsem ještě úplně vyspělí poník, ale jakožto potomek herecké rodiny se potřebně ráda zapojím Nic neslibuji, ale potřebně se mě zeptat můžete případně by jsem se pokusila o navrhnutí děje
Fajn už mě něco napadlo
Co něco z reálnějšího života co se nám broníkům přihodil?
Brony jednoho dne, tedy zatím nebrony Se nudí, pustí si televizi a uidí MLP.. (nebo to najde na netu to je jedno )... kouká se, upotá ho to a další den si počká na další díl.. takhle to dělá až si začne stahovat díly z netu. Za svoji novou zálibu se zatím stydí. Když se to rozhodne odhalit ostatním, třeba v práci nebo kamarádovi u piva a podobně sklizí posměch, a kamarádi si myslí že je vše řertík. Ale nebyl a sklizí ještě větší. Kamarádům však ukáže nějaký díl, donutí je. Tak ponyfikuje ostatní Blbej příběh ale třeba se chytne
Fajn už mě něco napadlo
Co něco z reálnějšího života co se nám broníkům přihodil?
Brony jednoho dne, tedy zatím nebrony Se nudí, pustí si televizi a uidí MLP.. (nebo to najde na netu to je jedno )... kouká se, upotá ho to a další den si počká na další díl.. takhle to dělá až si začne stahovat díly z netu. Za svoji novou zálibu se zatím stydí. Když se to rozhodne odhalit ostatním, třeba v práci nebo kamarádovi u piva a podobně sklizí posměch, a kamarádi si myslí že je vše řertík. Ale nebyl a sklizí ještě větší. Kamarádům však ukáže nějaký díl, donutí je. Tak ponyfikuje ostatní Blbej příběh ale třeba se chytne
Konvička varuje: Nejsem normální... otočte své pomeranče a odejděte do země vycházejícího slu-... chci říct do země vycházejícího čaje...
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej