30.05.2012, 08:23
Rozhodl jsem se dát si od poníků resp. spíš od digitální kresby na chvíli oddech a vrhl jsem se konečně na kreslení po staru, tj. skicák, tužka a pastelky. Zatím jsem prvně v životě zkusil člověka, a řekl bych, že to není špatné na to, že jsem kreslil na stole podle obrázku na monitoru, a celková doba byla 22 minut Musím si koupit lepší gumu Ale jak se říká, první vyhrání z kapsy vyhání, takže trénovat, trénovat, trénovat!
Ale zajímá mne váš názor, protože je dost možné, že v podobném stylu pak budu kreslit i poníky.. Hlavně od Dumbasse, zda to už je jednodušší styl kresby
Někdo tady myslím fotil svůj "uklizený" pracovní stůl tak pro pořádek je tady i fotka míst, kde vzniká BMPWORK, pochybné kresby poníků a další nesmysly
Ale zajímá mne váš názor, protože je dost možné, že v podobném stylu pak budu kreslit i poníky.. Hlavně od Dumbasse, zda to už je jednodušší styl kresby
Někdo tady myslím fotil svůj "uklizený" pracovní stůl tak pro pořádek je tady i fotka míst, kde vzniká BMPWORK, pochybné kresby poníků a další nesmysly