01.06.2012, 19:18
Kdysi, když jsem byl ještě malé hříbátko, tak jsem poníky sledoval - myslím, že šlo o G1, ale tenkrát jsem to vážně nerozlišoval No, postupem času přišly nové trendy a nové zájmy a na poníky jsem zapomněl. S Friendship is Magic jsem se poprvé setkal v podobě obrázků a jako první věc, která mě trkla do hlavy byla vzpomínka na první poníky - takže jsem ze začátku o seriál neměl zájem (jo, jo, říkal jsem si ,,S naivníma pohádkama už přeci nebudu ztrácet čas," a ,,To se vtom seriálu jako mění do lidí? Bože můj, to musí bejt p-censored-a." (Mylně jsem si vyložil obrázky humanizovaných poníků . No, chvilku jsem se úspěšně držel od seriálu dostatečně daleko, ale pak už mi začalo být docela divné, že to vážně má na internetu takovou popularitu. No, a když se k tomu přidal samotný topic na furry.cz a já si přečetl, o co teda přesně jde, tak začala zvědavost čím dál tím víc vítězit. Nakonec jsem to nevydržel a řekl jsem si: ,,No, tak zkusím tedy alespoň tu první epizodu a uvidím." Takže, jednu v sobotu jsem si pustil Mare in the Moon... A zbytek víkendu jsem strávil tím, že jsem si pouštěl jednu epizodu za druhou
Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!