28.04.2013, 15:29
Můžu se jenom zeptat v čem děláš ty digitální obrázky? Protože abych řekla upřimně (omlouvám se, jestli to bude znít ošklivě) tvé kresby jsou úžasné a je vidět, že máš talent, který by bylo škoda zahodit, ale ty digitální jsou příšerné. Mám pocit jako by to kreslil někdo úplně jiný.
Anatomie a hlavně barvy jsou úplně mimo narozdíl od tvých tradičních obrázků. Hrozně se mi líbily tvé malby, co máš na dřívějších stránkách. Malování je dobrý způsob jak se naučit používat barvy a můžeš u toho často ošidit anatomii, protože hlavní je ta barevnost. Tvá poslední školní kresba se mi taky hodně líbí, hlavně ta kombinace tužky a barev vypadá moc dobře.
Těším se na tvůj další pokrok a doufám, že se vydáš tím správným směrem
Anatomie a hlavně barvy jsou úplně mimo narozdíl od tvých tradičních obrázků. Hrozně se mi líbily tvé malby, co máš na dřívějších stránkách. Malování je dobrý způsob jak se naučit používat barvy a můžeš u toho často ošidit anatomii, protože hlavní je ta barevnost. Tvá poslední školní kresba se mi taky hodně líbí, hlavně ta kombinace tužky a barev vypadá moc dobře.
Těším se na tvůj další pokrok a doufám, že se vydáš tím správným směrem