30.04.2013, 13:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.04.2013, 13:27 uživatelem Refly. Edited 1 time in total.)
Frolda: Hehe - no když myslíš, enjoy...
Mam přesně opačnou zkušenost - "krátká pravidla":
Nesmíš spamovat a psát offtopic. Tečka.
-> Moderátor: Spamuješ? Děláš OffTopic? Varování, ban.
"Dlouhá pravidla":
Spam je ... (tisíc slov) ... OffTopic je (tisíc slov) ...
-> Uživatel:
Ale to varování není podle pravidel, protože podle bodu 3.5.8 to spam není, protože jsem napsal zrovna XY a ne YX v sekci Z!
Chápeš pointu? Zažil jsem to mnohokrát...
Zkráceno.
Akorát tedy stále nevím, zda chcete tato pravidla + prefix pro vlákno nebo zda si to budete "hlídat sami" v prvním příspěvku (jak píše Frolda).
Nechtěl bych oba přístupy - buď jeden nebo druhý - ať v tom není bordel.
Samozřejmě, že oba přístupy mají +/- (v jednom to platí pro celé vlákno, ve druhém pro jednotlivé obrázky) - nevím co je častější - zda "per vlákno (autor)" nebo "per obrázek".
(30.04.2013, 13:09)Darm Napsal(a): Přesnější pravidla fungují lépe než volná.
Mam přesně opačnou zkušenost - "krátká pravidla":
Nesmíš spamovat a psát offtopic. Tečka.
-> Moderátor: Spamuješ? Děláš OffTopic? Varování, ban.
"Dlouhá pravidla":
Spam je ... (tisíc slov) ... OffTopic je (tisíc slov) ...
-> Uživatel:
Ale to varování není podle pravidel, protože podle bodu 3.5.8 to spam není, protože jsem napsal zrovna XY a ne YX v sekci Z!
Chápeš pointu? Zažil jsem to mnohokrát...
(30.04.2013, 13:10)Jamis Napsal(a): Jen bych ten prefix zkrátil [Pouze odborné komentáře] je moc dlouhé. Ideálně jednoslovný název - třeba [kritika] nebo [hodnocení].
Zkráceno.
Akorát tedy stále nevím, zda chcete tato pravidla + prefix pro vlákno nebo zda si to budete "hlídat sami" v prvním příspěvku (jak píše Frolda).
Nechtěl bych oba přístupy - buď jeden nebo druhý - ať v tom není bordel.
Samozřejmě, že oba přístupy mají +/- (v jednom to platí pro celé vlákno, ve druhém pro jednotlivé obrázky) - nevím co je častější - zda "per vlákno (autor)" nebo "per obrázek".