03.05.2013, 13:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.12.2016, 13:33 uživatelem Anemonis. Edited 244 times in total.)
Tento příspěvek bude průběžně aktualizován. Doporučuji také sledovat diskuzi.
Další plánované setkání: ve hvězdách
---Poslední proběhlo 25. 6. v 15:00.---
Běžný program: Posezení a diskuze v čajovně. Většina srazů proběhla v sobotu od 15:00.
"Větší" srazy: Domluvený program (třeba lasergame, bowling...) a často i jiné místo (viz Další srazová místa - mimo Jihlavu).
Pokud máte zájem přijít, nejlépe mi dejte vědět předem, obeznámím vás s aktuální situací (hlavně kdo by v daném termínu mohl přijít). Můžete samozřejmě přijít i jen tak bez ohlášení. Setkání se obvykle odvíjí od aktuální situace. Občas se prostě někam přesuneme. Pokud je nějaké setkání naplánované, vy nás chcete navštívit bez předchozí domluvy a nemůžete nás najít, volejte (telefon níže).
Vítáni jsou všichni bronies, na věku nezáleží. Přivítáme mezi sebou i tiché typy (Fluttershy). Nebojte se přihlásit, třeba i jen že možná přijedete. Většina bronies si klade podmínku: "Přijedu, pokud se nás sejde víc." Můžete se mi nahlásit i soukromou zprávou, nicméně vzhledem k ostatním bude lepší napsat i sem do vlákna.
Již uskutečněné srazy:Hlavní srazové místo: Čajovna Kuba & Pařízek na Masarykově náměstí 21 (v jihovýchodním rohu: mapy.cz, maps.google.cz). Vejdete do knihkupectví a dáte se dveřmi vpravo (jiné tam snad ani nejsou) a jste tam. Vpravo je kuřácké oddělení (obvykle sedáme hned nad schody), vlevo WC a nekuřácké oddělení. Poblíž čajovny je restaurace Side Kebab pizzerie U Kalichu (Křížová 11), pizzérie Venezia (Benešova 13), McDonald's (Masarykovo náměstí), asijské bistro (Masarykovo náměstí)...
Otevírací doba čajovny:
pondělí-čtvrtek 12:00-21:30
pátek 12:00-23:00
sobota 15:00-22:30
neděle 15:00-20:30
Pokud má mít čajovna otevřeno, ale nemá (pro jistotu zkontrolujte ceduli u vchodu), zvoňte silou, protože tohle je ta čajovna, kterou hledáte.
Další srazová místa - Jihlava:Další srazová místa - mimo Jihlavu:Mane organizátoři:
Anemonis (hlavní organizátor, telefon 737 532 925)
BlueBoxDave (asistent)
TjSnake (organizátor speciálních akcí a zábavy)
thesecret1 (organizátor zábavy)
Příležitostní organizátoři:
Andhariel (Fluttershy taxi )
KRAJKHOUR (pravá ruka organizátora, značně mi pomohl v začátcích, bez něj by se srazy nerozjely)
Troška statistiky:
Počet bronies na srazech (čisté D&P seance se nezapočítávají):
2013: 3, 3, 5, 5, 7, 9, 4, 3, 5+1, 8. Průměrně 5,3. +1 znamená kratičkou návštěvu, "nakouknutí".
2014: 5, 4, 5, 8, 4, 9, 4, 3, 4, 3, 2, 6. Průměrně 4,8.
2015: 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 12. Průměrně 4,2.
2016: 3, 3. Průměrně 3. 6/2
Již proběhlo 61 setkání (srazů + D&P).
Setkání pouze dvou bronies se počítají, pouze pokud byla očekávána větší účast. (Plánované setkání 2 lidí není sraz, spíš návštěva, případně "minisraz". Přesto, sraz je sraz, i když nakonec přijdou jen dva lidi. Stalo se to zatím jen jednou vinou špatné domluvy.)
Dosud na srazech/setkáních bylo 23 různých bronies (včetně organizátorů). Započítávám i setkání 2 bronies.
Pokud jsem tady napsal něco špatně, nadávejte mi v soukromé zprávě. A buďte prosím konkrétní, ať vím, za co se mám stydět.
Další plánované setkání: ve hvězdách
---Poslední proběhlo 25. 6. v 15:00.---
Běžný program: Posezení a diskuze v čajovně. Většina srazů proběhla v sobotu od 15:00.
"Větší" srazy: Domluvený program (třeba lasergame, bowling...) a často i jiné místo (viz Další srazová místa - mimo Jihlavu).
Pokud máte zájem přijít, nejlépe mi dejte vědět předem, obeznámím vás s aktuální situací (hlavně kdo by v daném termínu mohl přijít). Můžete samozřejmě přijít i jen tak bez ohlášení. Setkání se obvykle odvíjí od aktuální situace. Občas se prostě někam přesuneme. Pokud je nějaké setkání naplánované, vy nás chcete navštívit bez předchozí domluvy a nemůžete nás najít, volejte (telefon níže).
Vítáni jsou všichni bronies, na věku nezáleží. Přivítáme mezi sebou i tiché typy (Fluttershy). Nebojte se přihlásit, třeba i jen že možná přijedete. Většina bronies si klade podmínku: "Přijedu, pokud se nás sejde víc." Můžete se mi nahlásit i soukromou zprávou, nicméně vzhledem k ostatním bude lepší napsat i sem do vlákna.
Již uskutečněné srazy:
Otevírací doba čajovny:
pondělí-čtvrtek 12:00-21:30
pátek 12:00-23:00
sobota 15:00-22:30
neděle 15:00-20:30
Pokud má mít čajovna otevřeno, ale nemá (pro jistotu zkontrolujte ceduli u vchodu), zvoňte silou, protože tohle je ta čajovna, kterou hledáte.
Další srazová místa - Jihlava:
Anemonis (hlavní organizátor, telefon 737 532 925)
BlueBoxDave (asistent)
TjSnake (organizátor speciálních akcí a zábavy)
thesecret1 (organizátor zábavy)
Příležitostní organizátoři:
Andhariel (Fluttershy taxi )
KRAJKHOUR (pravá ruka organizátora, značně mi pomohl v začátcích, bez něj by se srazy nerozjely)
Troška statistiky:
Počet bronies na srazech (čisté D&P seance se nezapočítávají):
2013: 3, 3, 5, 5, 7, 9, 4, 3, 5+1, 8. Průměrně 5,3. +1 znamená kratičkou návštěvu, "nakouknutí".
2014: 5, 4, 5, 8, 4, 9, 4, 3, 4, 3, 2, 6. Průměrně 4,8.
2015: 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 12. Průměrně 4,2.
2016: 3, 3. Průměrně 3. 6/2
Již proběhlo 61 setkání (srazů + D&P).
Setkání pouze dvou bronies se počítají, pouze pokud byla očekávána větší účast. (Plánované setkání 2 lidí není sraz, spíš návštěva, případně "minisraz". Přesto, sraz je sraz, i když nakonec přijdou jen dva lidi. Stalo se to zatím jen jednou vinou špatné domluvy.)
Dosud na srazech/setkáních bylo 23 různých bronies (včetně organizátorů). Započítávám i setkání 2 bronies.
Pokud jsem tady napsal něco špatně, nadávejte mi v soukromé zprávě. A buďte prosím konkrétní, ať vím, za co se mám stydět.
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫