06.05.2013, 08:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.05.2013, 14:30 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
O víkendu jsem si zkoušel nakreslit Twilight Sparkle spolu s nějakými těmi zvířátky.. Na pomoc jsem si vzal encyklopedii Živý svět
Jsem si vědom, že kočka vypadá divně a taky pes (fenka) má divnou přední packu a ty její oči by asi neměly být tak moc vysoko na hlavě.. pokud jde o stínování.. zaměřoval jsem se hlavně na styl postav, vše ostatní šlo stranou..
A protože mi moc nešli lidi, tak jsem zkusil trénovat i je:
Hm.. díky.. to jsi skončila na první stránce, hádám? To, co tam je, to už snad ani není pravda..
Jsem si vědom, že kočka vypadá divně a taky pes (fenka) má divnou přední packu a ty její oči by asi neměly být tak moc vysoko na hlavě.. pokud jde o stínování.. zaměřoval jsem se hlavně na styl postav, vše ostatní šlo stranou..
A protože mi moc nešli lidi, tak jsem zkusil trénovat i je:
(02.05.2013, 14:32)Angeee Napsal(a): Wow, líbí se mi to stínování, a ti G3 poníci vypadají jako originál... a Sonic miluju, proto se mi to líbí taktéž
Hm.. díky.. to jsi skončila na první stránce, hádám? To, co tam je, to už snad ani není pravda..