13.05.2013, 17:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.05.2013, 17:21 uživatelem Cwossie. Edited 1 time in total.)
Mně se celá ta idea nelíbí od té doby, co jsem viděla finále 3. série... spousta věcí byla vysvětlená málo nebo vůbec, a bojím se, že tady to nebude jinak. Nebudu to úplně odsuzovat a nebudu křičet, že zabili MLP, dokud neuvidím všechno, ale zatím o tom nemůžu uvažovat pozitivně.
Navíc Hasbro, které si údajně mne ruce, jak jim rostou prodeje a proto chce vytvořit další značku a úspěšně pokračovat... A stvoří něco pro cílovou skupinu holek okolo 12 let, když je tady základna dospělých (vydělávajících!) lidí, kteří by měli zájem třeba o kvalitní sběratelské předměty... I just don't get what's on their minds.
Navíc Hasbro, které si údajně mne ruce, jak jim rostou prodeje a proto chce vytvořit další značku a úspěšně pokračovat... A stvoří něco pro cílovou skupinu holek okolo 12 let, když je tady základna dospělých (vydělávajících!) lidí, kteří by měli zájem třeba o kvalitní sběratelské předměty... I just don't get what's on their minds.