17.05.2013, 12:58
(17.05.2013, 11:49)Bluro Napsal(a): @Mada: Ne můj příspěvek nebyl mířen na tebe, ale na tohle vlákno celkově. A byl myšlen tak, že když někdo tvrdě zkritizuje EG tak je hnedka butthurt a na stejné úrovni jako MLP-hater.
Spíš jde o ten způsob, jakým to podá. Ty si třeba napsal, že tomu nedůvěřuješ proto, že se ti nelíbila 3. série. Jo, to je fajn, dobrý důvod a dá se to vzít.
Spíš se naráželo na hysterické výkřiky "sračka, sračka" "omg, the saga is broken, omg, omg, omg", "I am leaving fandom... FOREVER!", prostě takové ty fanatické výkřiky bez nějakého podkladu (typu: myslím si, že to bude sračka, protože...) a v podstatě na základě několika promo materiálů a traileru.
Přijde mi, že spousta lidí z toho dělá "burn the witch", i když vlastně ani sami neví, co konkrétně se jim nelíbí a nebo se jim to nelíbí prostě z principu, protože proto...
A přijde mi, že spousta lidí napíše "bude to sračka" jen proto, že to píšou všichni okolo...
Takže ne všichni, co napíšou, že se jim to nelíbí jsou "butthurt" a "hateři". Ale o výše popsaných fanaticích se bavíme. A aspoň trochu uznáš, že v jejich pohledu na věc je opravdu něco shnilého...
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.