13.06.2012, 10:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.06.2012, 10:18 uživatelem Dumbass_CZ.)
(11.06.2012, 17:26)MafatGolgo Napsal(a): Komentář od Dumbass_CZ mi ukázal lepší cestu (a upřímně se divím, že jsem na to nepřišel hned ).
Ohhhh, děkuji xD
(11.06.2012, 18:56)MafatGolgo Napsal(a): Při příštích dílech vím, co udělat. Stáhnu si díl, který bude na Barrandově vysílán, vytáhnu z něj audio, hodím si ho na mp3 přehrávač, napíchnu jej na přenosné reproduktory, televizi vypnu zvuk a budu si to náramně užívat .
Ptáte se, proč dělat takovou zbytečně složitou věc? Protože naše televize je lepší než náš monitor a takovéto šílené workaroundy mne nesmířně baví.
Toto jsme zkoušeli taky předtím na Minimaxu ....
Ale nějak nám připadalo, že to Audio je rychlejší než obraz v TV ....
Díl v TV a stáhnutý musí mít prostě stejnou délku, a chce to parádní načasování .... je to docela složité.
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...