19.05.2013, 19:09
(19.05.2013, 11:13)Iluzon Napsal(a): Tak, a teď si vezměte cílovou skupinu FiM. To jsou holky, jež jsou ještě před pubertou, a tak se dají celkem snadno výchovně ovlivnit.S tím až tak nesouhlasím. Cílovou skupinou FiM mělo být ještě mnohem mladší publikum. Už jsem o tom psal tady. E/I cílem FiM je učit malé děcka (převážně teda holky asi — proč jsou tak zatížené na koně, to mi doteď jasné není) základním morálním hodnotám v životě a společnosti přes kterou budou procházet. Naopak si myslím že MH a EqG je určeno právě pro ten před-pubertální věk a dle mého názoru se snaží učit jak přežít ve zdraví právě tohle prostředí a přitom se nevyzbrojit jako Rambo a nevystřílet půlku školy. A nevím jak bude vypadat EqG, ale stačí se podívat co se dá najít přímo na kanálu MH:
(19.05.2013, 11:13)Iluzon Napsal(a): Vsadím se, že na High School Drama měli tvůrci hledáček zaměřený již dlouho.O tom že tvůrci dost pochybuju. Ale že vedení Hasbra to jen potvrzuju:
Filing Date: December 18, 2012
Viděl bych to tak, že původní myšlenka musel a vzniknout hned po úspěchu první série FiM.
(19.05.2013, 11:13)Iluzon Napsal(a): Tam je totiž situace ještě horší. Stereotypy jsou tak zažité a tak vzdálené od toho, jak High School skutečně vypadá ( you can trust me, I was there), že by se mohlo zdát, že už pro tento "žánr" nezbývá žádná naděje.Pozor! Střední škola u nás a High School v anglosaských zemích jsou dvě rozdílné věci. Nejen že to co nazývají druhým stupněm vzdělání u nich začíná trošku dřív (tipuju tak devítka u nás — a teď upřímně, jak moc se naše devítky liší od amerických High School dramat?), ale ještě to má trošku jiné zaměření. Nicméně ten rozdíl se pomalu stírá s tím jak stoupá naše životní úroveň a pokračuje vesternizace naší země.
(19.05.2013, 11:13)Iluzon Napsal(a): Hlavní rozdíl EqG a MH je cílová skupina.I can't agree, Sir. Podle mě je to jedno a to samé: Hlavní cílová skupina jsou právě ty americké slípky, protože je jich majorita a těm je něco takového potřeba rvát do hlavy nejvíc.