22.05.2013, 08:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.05.2013, 08:57 uživatelem Nopony. Edited 1 time in total.)
Um.. stala se mi velmi zvlášťní věc..a.. zrovna dneska.Připravila jsem si normálně do školy a šla na autobusak..tam jsem čekala až autobus přijede..no..měl spozdeni..nakonec přijel..no..cesta byla taková normální..poslouchala jsem last resort a pemýšlela jsem..a říkala si,jak je život blbý..a náhle sebou autobus trasně cukl.Spoustu lidí sebou trhlo div,že nespadli na zem.,ale já měla tu smůlu a jelikož jsem seděla úplně vzadu,přede mnou byla tyč a já sebou natolik trhla,že jsem i trochu vylitla a silně narazila do tyče..nejspíše i hlavou jelikož se mi strasně točila a já jsem ležela na zem a nemohla jsem vstát..doplazila jsem se k sedadlu a po nějakých pokusech se mi podařilo se usadit. Nevím proč mi to tak trvalo ale bylo to vážně divný. A ještě divnější bylo to,že lidi kolem mě byli v pohodě,jako kdyby se nic nestalo,ale čuměli na mě jak na debilka a jedna paní se mi i optala,zda je vše v pohodě no..zjevně není.. hlava mi furt trochu třeští a po nárazu mám i něco s pravou rukou ale vážně furt nechápu,co se stalo..ach jo..