23.05.2013, 18:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.05.2013, 18:48 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Dneska jsem z práce totálně mrtvej, že nemám sílu odporovat.. Podle mne je hlavní problém v tom, že má lebku hranatou v mém podání.. Možná zkusím koně někdy příště.. tohle byl takový test, jestli si ho už pamatuji (kreslit podle předlohy mi možná jde, ale k čemu je semtam dokonalá technická kopie, když by měl člověk produkovat něco vlastního).. Disney koně asi myslíš od DreamWorks.. jj, ti jsou pěkní (ale autorům dost pomáhalo, že jsou předrenderovaní na počítači).. No nic, budu dál kreslit zase podle předloh (ještě tam pár koní mám), a pak dám zase průchod svým dovednostem (vím, že když budu kreslit přírodu, tak si ale rohodně nějakou fotku vždycky pořídím ).
EDIT: Od teď už prosím končí má tolerance s příspěvky typu "kreslíš nádherně" a budu je nahlašovat.. Tak to prosím berte na vědomí..
EDIT: Od teď už prosím končí má tolerance s příspěvky typu "kreslíš nádherně" a budu je nahlašovat.. Tak to prosím berte na vědomí..