27.05.2013, 20:25
Je to několik měsíců zpátky.Bylo to myslím,že někdy kolem listopadu (?)..byla jsem na chatě spolu se svým otcem,máma byla v práci a jelikož svého otce dobře znám,neobešlo se to bez hádek..no..to je jedno.Prostě mě naštval a já si vzala kolo a odjela..nevím kam..prostě kam mě čumák dovedl.dorazila jsem na konec vesnice,dke stál hřbitov.Objela jsem ho a nějakým způsobem jsem se dostala za hřbitov.Bylo ač je to zvláštní celkem i horko,já si dala kolo pod strom a tam jsem se rovněž o něj opřela a nehnutě pozorovala okolí.Nevím už přesněji,co jsem tam dělala,ale celé 3-4 hodiny jsem tam strávila,sedíc na zemi a přemýšlejíc o životě atd.Pka se to stalo,už si přesněji nepamatuji,jak to bylo,mám pocit,že na poli,kteér bylo přede mnou začalo být i celkem mlhavo.Bylo až moc podezřelé ticho,ale bylo mi zvláštně úzko,do sucha jsem polkla a dívala se kolem,co se děje.Po chvíli se záhadně objevil několik metrů ode mě poník v kápě,myslím,že to byl poník.Byl zahalen v tmavém obleku,do obličeje mu nebylo vidět,hlavu mírně skloněnou a pomalu kráčejíc,někam pryč.Bez hnutí jsem ho neustále pozorovala,jak pomalým krokem odchází až se nakonec pomalu otočil a jasně..žlutýma (?) očima,které mu zářili se na mě podíval,otočil se z5 a zmizel.Nevím co bylo pak dál,ale vmí,že jsem už pelášila na kole domů .
Po dvou měsících jsem potkala Fastyho a zjistila jsem,že to samé viděl i on..zvláštní
Po dvou měsících jsem potkala Fastyho a zjistila jsem,že to samé viděl i on..zvláštní