19.06.2012, 21:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.06.2012, 21:03 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
(19.06.2012, 19:18)Blue Storm Napsal(a): Začnu tedy od nejjednodušších věcí a klidně i s předlohou před sebou
Začal jsem před nedávnem úplně stejně a jak tak čtu o tvém času kreslení věnovanému, jsem na tom dost podobně (do začátku pomohlo i tohle). Pořád tu mám rozpracovanou tu první kresbu a sem tam si to prohlížím, vygumuju pár čar a dokreslím nové a říkám si: "Zas o epsilon lepší" než se dostanu (čti odvážím) k poníkům uplyne ještě spousta vody.
No ale plánuju se toho dožít na kytaru jsem napoprvé zanevřel na pět let a po návratutrvalo rok než mě někdo mohl poslouchat a dneska... už se to dá
(19.06.2012, 19:18)Blue Storm Napsal(a): Je možné Martine,že jsem si ukousl až moc veliké sousto a hnal jsem to kreslení do čím dál tím složitějších věcí,na které zatím nemám.
Na druhou stranu... je skvělé si občas zkusit nasadit vyšší laťku než zvládneš - vrátit se dá vždycky. Pak se jenom podivíš, že si tohle pamatuješ složitější, než je to teď
Edit: Tak tohle je můj příspěvek č.100
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive